eComm Verzendzakken

De Papieren Verzendzak is aan een harde opmars bezig. Waar aanvankelijk de plastic verzendzakken vanuit sustainability-oogpunt werden vervangen door golfkartonnen dozen, ontstond er vanuit de markt toch de behoefte aan een eComm-Verzendzak.

De  Papieren eComm-Verzendzak heeft als groot voordeel dat er geen onnodige lucht wordt verzonden: waar de hoogte van een doos vast is, is de hoogte van een Verzendzak variabel naar gelang de inhoud. Hierdoor is tevens een significante besparing op verzendkosten mogelijk: indien de hoogte van de eComm-Verzendzak maximaal 32 mm is (en lengte en breedte maximaal 26,5 x 38cm) dan is het pakket brievenbus post. Dat betekent niet alleen een besparing op uw kosten, maar tevens gemak voor de klant: deze hoeft immers niet meer thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Eenvoudige handling:

Het pakken en openen van de eComm-Verzendzak is een eenvoudige handling die de orderpicker nauwelijks tijd kost. Dit heeft een belangrijk voordeel voor de productiviteit tegen de cut-off tijd

Seal- en resealstrip:

  • Eenvoudig sluiten van de Verzendzak zonder gebruik van tape
  • Eenvoudig openen door uw klant zónder gebruik van een schaar of mes (dus minder kans op beschadigingen)
  • Eenvoudig retourneren door uw klant, zonder gebruik van tape en met de garantie van een goed afgesloten Verzendzak. Ook verhoogt dit capaciteit op de re-pack afdeling, doordat uw medewerkers de Verzendzak eenvoudig kunnen openen

  Klantspecifiek:
  De eComm-Verzendzak wordt in beginsel op klantspecificatie geproduceerd en daarbij kunnen wij een optimale verpakking samenstellen op basis van volgende parameters:

  • Enkel of dubbellaags papier
  • Seal- en resealstrip, of enkel sealstrip
  • Buitenzijde bedrukt in Flexodruk (1-3 kleuren Pantone)
  • BAR-code of QR-code voordruk van doorlopende (!) nummering, zie BAR-code voordruk

  Uit voorraad leverbaar:

  Vanuit ons magazijn zijn de volgende formaten direct uit voorraad leverbaar:

  • 200 x 300 x 50 mm / 6.000 stuks per pallet
  • 250 x 353 x 50 mm / 5.000 stuks per pallet
  • 300 x 370 x 80 mm / 4.250 stuks per pallet
  • 320 x 430 x 80 mm / 3.500 stuks per pallet
  • 340 x 420 x 80 mm / 3.250 stuks per pallet 
  • 380 x 480 x 80 mm / 2.400 stuks per pallet
  • 440 x 600 x 80 mm / 1.500 stuks per pallet

  Het betreft de uitvoering met seal-, resealstrip en tearstrip; onbedrukt.

  Productafbeeldingen

  Special features voor de eComm-Verzendzak:

  Foto 1:
  De klep vouwt 25mm van de verzendzak mee dubbel. Hierdoor sluit de eComm- Verzendzak volledig af en is het onmogelijk ongezien deze hoek te openen.

  Foto 2:
  De zijvouw kan volgens klantspecificatie worden uitgevoerd. Een kleine zijvouw zorgt voor minder schuiven van het product in de verzendzak, zoals bijvoorbeeld T-shirts en dergelijke artikelen die makkelijk kreuken. veelal wordt een hoogte van 50mm of 80mm ingezet en wij adviseren u graag voor de juiste formaten voor uw specifieke toepassing.

  Foto 3:
  Middels de tearstrip is de Verzendzak eenvoudig te openen zonder gebruik van een mes of schaar. Dat is niet alleen gemak voor de klant, maar betekent in de praktijk ook minder schade aan de inhoud. Door middel van de re-seal plakstrip is de eComm-Verzendzak door uw klant weer eenvoudig te sluiten voor retouren en ook dit betekent niet alleen gemak voor de klant, maar vooral ook een hogere productiviteit op uw repack-afdeling.  

  Foto 4:
  De zijvouw is even breed als de blokbodem met een maximum van 12 cm (!). Hierdoor ontstaat een mooie rechthoekige verzendzak voor het eenvoudig vullen ook van rechthoekige producten, zoals bijvoorbeeld schoenendozen.

  Foto 5:

  De bodem wordt als een V-bodem naar binnen geplaatst. Hierdoor is en blijft de verzendzak vlakker, indien gevuld met flexibele, platte producten, zoals bijvoorbeeld een T-shirt. Dit vermijdt dat het T-shirt naar de bodem zakt en verkreukt. Bij het vullen van de eComm-Verzendzak met hogere producten, dan zal de bodem hierdoor op een vloeiende wijze naar buiten gevouwen worden en ontstaat een mooie vlakke (blok)bodem.

  Foto 6:
  De verzendzak is ook in dubbel-laags uitvoering leverbaar. Deze dubbele laag verhoogt de puncture-waarde en tevens kan deze binnenste papierlaag worden voorzien van een gladde coating voor eenvoudiger vullen van stroeve materialen.  

  Samen de uitdaging aangaan?