eComm Golfkartonnen Verzend-Enveloppe

De golfkartonen Verzend-Enveloppe is door het golfkarton niet alleen zeer stabiel, maar heeft daardoor ook een dempende werking. De golfkartonnen enveloppe is hierdoor geschikt voor het verzenden van de meer kwetsbare producten, die anders in een papieren Verzendzak zouden kunnen beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan kwetsbare kleding, boeken, sieraden etc. De dikte van het golfkarton is 1,5mm (E-flute), door deze geringe materiaaldikte kunnen producten tot 29 mm hoogte als brievenbuspost verstuurd worden.

De golfkartonen Verzend-Enveloppe heeft 1 zelfklevende strip èn een tearstrip voor eenvoudig en snel te  openen van de enveloppe zonder gebruik te hoeven maken van een schaar of mes door de eindklant.      

De Golfkartonnen Enveloppe is leverbaar in elk gewenst formaat op klantspecificatie.

De Papieren-Verzendzak en de Golfkartonnen-Enveloppe zijn aan een harde opmars bezig. Waar aanvankelijk de plastic verzendzakken vanuit sustainability-oogpunt werden vervangen door golfkartonnen dozen, ontstond er vanuit de markt toch de behoefte aan een eComm-Verzendzak/Verzendenveloppe.

De  Golfkartonnen eComm-Verzend Enveloppe heeft als groot voordeel dat er geen onnodige lucht wordt verzonden: waar de hoogte van een doos vast is, is de hoogte van een Verzend-Enveloppe variabel naar gelang de inhoud. Hierdoor is tevens een significante besparing op verzendkosten mogelijk: indien de hoogte van de eComm-Verzend Enveloppe maximaal 32 mm is (en lengte en breedte maximaal 26,5 x 38cm) dan is het pakket brievenbus-post. Dat betekent niet alleen een besparing op uw kosten, maar tevens gemak voor de klant: deze hoeft immers niet meer thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Eenvoudige handling:

Het pakken en openen van de Golfkartonnen eComm-Verzend Enveloppe is een eenvoudige handling die de orderpicker nauwelijks tijd kost. Dit heeft een belangrijk voordeel voor de productiviteit tegen de cut-off tijd

Seal- en resealstrip:

 • Eenvoudig sluiten van de Verzend-Enveloppe zonder gebruik van tape
 • Eenvoudig openen door uw klant zónder gebruik van een schaar of mes (dus minder kans op beschadigingen)
 • Eenvoudig retourneren door uw klant, zonder gebruik van tape en met de garantie van een goed afgesloten Verzend-Enveloppe.. Ook verhoogt dit capaciteit op de re-pack afdeling, doordat uw medewerkers de Verzendzak eenvoudig kunnen openen. (types met 2x zelfklevende strip)

Klantspecifiek:
De eComm-Verzend Enveloppe wordt in beginsel op klantspecificatie geproduceerd en daarbij kunnen wij een optimale verzendverpakking samenstellen op basis van volgende parameters:

 • Kwaliteit en dikte van het golfkarton
 • Seal- en resealstrip, of enkele sealstrip
 • Buitenzijde bedrukt in Flexodruk (1-3 kleuren Pantone)
 • BAR-code of QR-code voordruk van doorlopende (!) nummering, zie BAR-code voordruk

Uit voorraad leverbaar:

Vanuit ons magazijn zijn de volgende formaten direct uit voorraad leverbaar:

 • 225 x 160 mm – verpakt per 1.000 stuks in omdoos 
 • 255 x 170 mm – verpakt per 1.000 stuks in omdoos 
 • 285 x 210 mm – verpakt per 1.000 stuks in omdoos 
 • 315 x 255 mm – verpakt per 1.000 stuks in omdoos 

Het betreft de uitvoering met 1x sealstrip en tearstrip; onbedrukt.

Productafbeeldingen

Special features voor de eComm-Verzend Enveloppe:

Foto 1:
Door de stevige kwaliteit golfkarton blijft de Enveloppe mooi stabiel, dus ook lage en/of kleine producten blijven stabiel liggen in de enveloppe tijdens het logistieke proces. Kleding en dergelijke wordt door de enveloppe mooi vlak gehouden, waardoor deze netjes en vlak worden ontvangen door de consument.

Foto 2:
Door de zelfklevende sluiting is de Enveloppe eenvoudig te sluiten door de orderpicker. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft ook een mooie en verzorgde uitstraling.

Foto 3:
Middels de tearstrip is de Enveloppe eenvoudig te openen zonder gebruik van een mes of schaar. Dat is niet alleen gemak voor de klant, maar betekent in de praktijk ook minder schade aan de inhoud. Door middel van een re-seal plakstrip (optie) is de eComm-Verzend Enveloppe door uw klant weer eenvoudig te sluiten voor retouren en ook dit betekent niet alleen gemak voor de klant, maar vooral ook een hogere productiviteit op uw repack-afdeling.  

Foto 4:
De Golfkartonnen Verzendenveloppe heeft een langsnaad over de onderzijde van de enveloppe. Hierdoor is de bovenkant volledig vlak voor het eenvoudig en naadloos plakken van het adres-etiket. 

Foto 5:

De zijvouw loopt door in de klep: zie de buiglijnen vlak boven elkaar. Hierdoor is de Verzend-Enveloppe mooi rechthoekig te vouwen, waardoor deze eenvoudiger is te vullen en geschikt is voor hoge en rechthoekige producten.  

Samen de uitdaging aangaan?