Litttle Green Bag   ** NIEUW **

Maar een Verzendzak is toch gewoon een Verzendzak?…

In de afgelopen jaren heeft zich een belangrijke ontwikkeling voorgedaan op de wijze waarop eComm-bestellingen worden verzonden. Vanuit de wet-SUP (Single Use Plastics), maar vooral ook de publieke opinie is de Papieren eComm-Verzendzak aan een indrukwekkende opmars bezig.

Als specialist in eComm verzendverpakkingen levert Packaginc. BV een omvangrijk pakket Verzendverpakkingen in papier, massief- en golfkarton; voornamelijk op klantspecificatie. Dat hebben wij nu uitgebreid met een standaard pakket eComm Verzendzakken, welke wij direct uit voorraad leveren.

Of het nu gaat om één omdoos van 200 stuks of enkele pallets per formaat: wij leveren direct uit voorraad vanuit ons centrale magazijn in NL-Apeldoorn. Voor grotere leveringen en leveringen op aanmaak gelden zeer snelle levertijden van ca 12 werkdagen.

Lees hier op welke wijze de eComm Verzendzak ook voor ùw organisatie de logistieke verwerking kan vereenvoudigen, de kosten verlagen en de klanttevredenheid verhogen

Stop Shipping Air:

Met de eComm-Verzendzak verstuur je nooit te veel lucht: de hoogte van de zak is de hoogte van de inhoud. Een sweater past uitstekend in de Verzendzak en is een postpakket, maar een T-shirt verzenden in de Verzendzak is met dezelfde verpakking ineens brievenbus-post…

100% gerecycled papier en 100% Climate Neutral product:

Little Green Bag is gemaakt van 100% gerecycled papier en het betreft een stevige kwaliteit Kraft-substituut papier met FSC-keurmerk. Bovendien is deze verzendzak als enige in de markt 100% Climate Neutral!  Het papier voor de eComm Verzendzakken is van een zeer hoge kwaliteit gerecycled papier, waarbij uitsluitend lang vezelig gerecycled papier de basis is. Hierdoor heeft het papier dezelfde vochtresistentie als kraftpapier en een gelijke Cobb-waarde (Cobb60-test). Virgin pulps en/of Kraft papier is nu eindelijk verleden tijd voor de Papieren eComm Verzendzakken!

Zijvouw voor eenvoudig vullen van de eComm Verzendzak:

De zijkant heeft een zijvouw. Hierdoor is de vulopening van eComm-Verzendzak rechthoekig en is het vullen één vloeiende handeling. Dat werkt flink sneller, waardoor de productiviteit met name tegen de zo belangrijke cut-off tijd aanzienlijk wordt verhoogd.

2 x zelfklevende sluiting en Tearstrip zònder plastic band:

Middels de tearstrip (zònder plastic band!) kan uw klant na ontvangst de eComm-Verzendzak eenvoudig openen zónder het gebruik van schaar of mes. Dat is niet alleen gemak voor de klant, maar beperkt ook het risico op schade aan de inhoud. Met de zelfklevende retourstrip is de eComm Verzendzak eenvoudig hersluitbaar voor returns. Dat is niet alleen gemak voor uw klant, maar het verhoogt vooral ook de verwerkingssnelheid op uw afdeling returns.

Blokbodem:

Door de slimme constructie vouwt de bodem eenvoudig naar een blok-bodem. Hierdoor heeft de eComm-Verzendzak een maximale vulgraad en het bespaart papier. Wijstoppenmetplastic, maar wij stoppen óók met verspilling…!

Standaard assortiment en altijd direct uit voorraad leverbaar

Zie onderstaand overzicht alle standaard formaten en verpakkingseenheden:

Messcherpe prijzen èn direct uit voorraad:

Of u nu enkele omdozen per keer nodig heeft, of een volle wagen per formaat, bedrukking tot 3 kleuren, klantspecifieke uitvoeringen, andere papierkwaliteiten en voor re-sellers…. Wij verrassen u graag met de allerbeste prijzen, condities en levertijden van de markt.

Mogen wij ook u verrassen?

 

Little Green Bag wordt onbedrukt geleverd, tekst is slechts bedoeld als reclameboodschap

Productafbeeldingen

Special features voor de eComm-Verzendzak:

Foto 1:
Ship & Return: 2 x zelfklevende sluitstrip voor verzenden en returns

Foto 2:
Easy Opening: de teerstrip is zónder plastic band, want wijstoppenmetplastinc.nl…!

Foto 3:
Secure Edge: de afgebraamde rand vermijdt letsel door snijden   

Foto 4:
Blokbodem: blokbodem standaard van 50mm (Maat XS) en 80mm. Blokbodem tot wel 14cm mogelijk!

Foto 5:

5 standaard formaten: een uitgekiend assortiment van 5 standaard formaten XS, S, M, L, XL en altijd direct uit voorraad leverbaar. Heeft u specifieke wensen? wij kunnen Little Green Bag leveren tot een maximaal formaat van 60 x 44 cm en met een hoogte van 14cm. Wij werken graag een offerte voor u uit..

Foto 6:
Easy Handling: de 1e zelfklevende strip steekt over, voor het eenvoudig verwijderen van de beschermlaag  

Samen de uitdaging aangaan?